Du har kanskje kjent følelsen. Solen står opp en praktfull lørdag i juni. Luften er frisk og varm. Fuglene kvitrer, fisken vaker på fjorden og du vet inderlig godt at det eneste du skal få kose deg med denne dagen, er å stå i en stige og male huset. Det samme gjelder søndag. Og neste lørdag.

Nei, dette skal du få slippe. Monterer du vinylkledning nå, kan du se fram til både late sommerdager, familietid og et hus som holder seg velstelt og flott år etter år, uten at du trenger å ofre fridagene dine. Vinylkledningen er lett å montere og trenger aldri å males. Kledningen er farget helt gjennom, så den vil aldri se ripete eller slitt ut. Ikke verst i et værhardt land som Norge.

Denne løsningen er i dag velprøvd i andre land med et røft klima, som Nord-Amerika, Canada og New Zealand. Flere hundre tusen boliger bruker denne kledningen hvert år og det leveres 10 talls millioner av m2 kledning. Kledningen er testet i euroklasse E vedrørende brann og innehar CE-Godkjenning. Norkledning sine løsninger er velprøvde og av høy kvalitet. Derfor gir vi minimum 50 års garanti. 

Det er enkelt. Vinylkledning kan brukes på nye hus, men også på eksisterende hus med tre- eller annen type kledning. I mange tilfeller er det rett og slett bare å montere vinylkledningen utenpå den gamle. Dette sparer deg for arbeid, søppel og rivekostnader.

Vinylkledningen dekker cirka 0,8 kvadratmeter per «bord», som består av doble bord. Vekten er lav, og det monteres enkelt med skruer eller pappspiker.

Vedlikehold? En runde med hageslange en gang i blant gjør jobben.

Og så var det pengene du sparer da. Det er ikke vanskelig å se besparelsen her. Selve vinylkledningen til et «vanlig» hus på 140 kvadratmeter koster om lag 50.000 kroner pluss arbeid og tilbehør. Å male dette huset, inkludert arbeid, maling og stillasleie, koster fort det doble av dette. I tillegg må jo denne jobben gjentas. Helst hvert tiende år.

  • Liggende dobbelfals eller Vestlandskledning​

  • Liggende kledning i offwhite, lys grå og rød

  • Andre farger (på bestilling)

  • Stående kledning (på bestilling)​

  • ​​Vinduslister, hjørnebord i vinyl (på bestilling)​

  • Kasser (på bestilling)​